teisipäev, 11. märts 2014

Kanalihast hakkšnitslid juustu ja peekoniga

 12-14k

400g kana rinnafileed
100g rasvasemat suitsupeekonit
100g riivjuustu
1+1tk kanamuna
veidi soola
riivsaia

Valmista kanafileest hakkliha, riivi juust peene riiviga ja haki peekon peeneks. Sõtku kokku hakkliha, riivjuust, hakitud peekon, üks kanamuna ja raputa peale veidi soola. Võta kõrvale kausige külma veega (käte kastmiseks), Klopi ühes kausis lahti muna ja teise vala kuhi riivsaia. Vormi niiskete kätega lihast šnitslid, pintselda munaga ja kasta riivsaia, prae rohkes õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri põhiroaks koos kartuli, riisi või pastatoodetega. Kastmeks sobib hästi kõrvale juustukaste.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar