pühapäev, 9. märts 2014

Magushapu kana taignas

400g kana rinnafileed
1klaas maisitärklist taignasse  ja veidi veel kanatükkide kuivatamiseks
pool klaasi külma vett
2tk munavalget
soola
0,5l õli

2 klaasi vett
8spl valget veiniäädikat
6spl Damera suhkrut
2spl tomatipastat
2spl maisitärklist
soola
2tk tšillipipart

Lõika kanafilee suupärasteks tükkideks, puista peale veidi soola ja sõelu üle maisitärklisega. Vala 0,5l õli laipõhjalisse potti ja pane max kuumusele pliidile. Sega maistärklis veega, vahusta munavalge tugevaks vahuks ja lisa taignale, klopi kiiresti ühtlaseks taignaks (ära üle klopi). Kasta kanatükid taignasse ja friteeri 3-4 minutit (umbes 4-5 osas). Vajadusel alanda veidi pliidi temperatuuri (9 astmega pliidil küpsetasin 8-ga). Puhasta ja viiluta tšilli, klopi kõik kastme ained kokku ja keeda segades 2-3 minuti. Vala kaste friteeritud kanatükkidele ja serveeri koos riisi või nuudlitega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar