sidrunimahla
sool
mustpipar
väike suvikõrvits
suur porgand või 2 väikest
punane paprika
1porru
Kaste:
2spl laimimahla
1tl Dijoni sinepit
8spl oliiviõli
veidi soola
veidi tuhksuhkrut
hakitud tilli
Vispelda kastmeained segamini ja jäta toasooja. Lõika suvikõrvits pooleks ja puhasta seemnetest, lõika ribadeks. Puhasta porgand ja lõika ribadeks. Puhasta paprika ja ribasta. Pese hoolikalt porru ja lõika ribadeks. Kuumuta pannil õli ja küpseta köögiviljad koos kõrgel kuumusel läbi, umbes 3-4 minutit, puista peale veidi soola ja tõsta kõrvale. Prae lõheliblikaid kõigepealt ühelt poolt ja siis teiselt poolt, raputa valminud poole peale soola, mustpiprat ja pigist sidrunimahla. Tõsta taldrikule kuhi salatit, lõhe ja nirista peale kaste.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar