pinseldamiseks õli
Kate :
paprika
baklazaan
taist sinki
parmesani
(soola)
Kate:
minitomateid
mozzarella juustu
(soola)
Pintsealda ciabattaviilud mõlemalt poolt õliga ja küpseta ahjus kuldpruuniks (või pannil).
Tükelda paprika ja baklazaan, viiluta sink õhukesteks viiludeks. Küpseta pannil köögiviljad (soovi korral lisa veidi soola) ja pruunista sink.
Tõsta sink ja KV krõbedale ciabattaviilule, raputa peale parmesani ja serveeri soojalt.
Minitomatid küpseta pannil, maitsesta vähese soolaga. Lõika küpsenud tomatid pooleks, tõsta krõbedaks küpsetatud ciabattaviilule, lao peale mozzarella ja järleküpseta ahjus kuni juust on sulanud. Serveeri soojalt.
Minitomatite ja mozzarellaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar